Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése – 2021.

Kedvezményezett neve: Szakmár Község Önkormányzata
Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program „Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése – 2021.” (MFP-ÖTIF/2021)
Projekt címe (azonosító száma): Temetőfejlesztés Szakmár községben I. ütem (3282650363)
Szerződött támogatás összege: 4.999.968,- Ft
Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Szakmár Község Önkormányzata a Magyar Falu Program „Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése” alprogramja keretében a 28 helyrajzi számú önkormányzati tulajdonban lévő temetőben 324 négyzetméteren kívánt járdát létesíteni, de a megvalósítás során a beadott helyszínrajtól eltérően 325,99 négyzetméter térköves járda lett kialakítva. A fejlesztés során a temető első bejáratától a hátsó bejáratáig terjedő főút, valamint 2 darab mellékút került térkövezése kerül kialakításra a tervezési területen, A burkolat lezárásához kerti szegélykövet alkalmaztunk. A projekt megvalósulása esetén hozzájárul a lakosság komfortérzetének javulásához, a temetői, temetkezési szolgáltatások korszerűsítéséhez.

A projekttel kapcsolatos tájékoztatási és nyilvánosság biztosítási feltételek teljesültek.

A falutáblák, valamint a projekt támogatói tábla kihelyezése megtörtént, melyet fotódokumentáció igazol. Az önkormányzat honlapján a projekt megvalósításáról szóló tájékoztató, az arculati elemek használatával feltöltésre került.

A projekt megvalósítása során közbeszerzési kötelezettség nem merült fel.

A pályázatban megfogalmazott célok maradéktalanul teljesültek.

Szakmár, 2021. 10.25.

András Gábor
polgármester

Megnyert palyazatok
Megszakítás