Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Tájékoztató a Szakmári Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási rendjéről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus fertőzés megelőzését és megfékezését szolgáló intézkedések végrehajtásával összefüggésben – a lakosság és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében – átmenetileg megváltozik a Szakmári Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadásirendje, mely változásokról az alábbiak szerint tájékoztatjuk Önöket:

2020. november 4. napjától személyes ügyintézésre kizárólag az ügyintézővel történő telefonos egyeztetést követően az ügyintéző által adott időpontban van lehetőség.

Időpontegyeztetés az alábbi telefonszámon lehetséges:

06-78/475-002 vagy 06-78/575-010

A személyes ügyintézést nem igénylő ügyekben kérjük Önöket, ügyeik intézésekor éljenek az elektronikus ügyintézés lehetőségével!

Az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

  • Az Elektronikus Ügyintézési Portál a szakmar.hu weblapon az ügyfelek számára elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat biztosít.
  • A Portál használata külön regisztrációt nem igényel. Első bejelentkezéskor a KAÜ-azonosítás (ügyfélkapus regisztráció, e-személyi igazolvány, telefonos azonosítás) és az Általános Szolgáltatási Feltételek elfogadása után használható.

Az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatosan – szükség szerint – a fenti telefonszámon kérjen segítséget.

Az önkormányzat e-mail címe: szakmar@dunaktv.hu

Megértésüket és segítő hozzáállásukat köszönjük!

András Gábor sk.                                                        Csefkóné Busa Andrea sk.       polgármester                                                              jegyző    

Megnyert palyazatok
Megszakítás